Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!
Pekano riešutų tartaletė
1. SABLE (TRAPI TEŠLA)
Ingredientai
Gaminimo procesas
Kombaino inde su mentele sumaišykite miltus, migdolų miltus, cukraus pudrą, druską, šaltą, kūbeliais supjaustytą sviestą, maišykite lėtai iki smėlio tekstūros, supilkite kiaušinius, maišykite iki vientisos tešlos. Atšaldykite 1-2 val. kočiokite iki 2-3 mm storio ir suformuokite tartaletę 18cm skersmens, kepkite 150°C 10 min.
2. ŠOKOLADINĖ JOCONDA
Ingredientai
Gaminimo procesas
Į kombaino indą pilkite kiaušinius, cukrų, migdolų miltus ir plakite dideliu greičiu iki tol, kol masė padvigubės. Tuo tarpu persijokite miltus su kakava ir įmaišykite į kiaušinių plakinj. Iš baltymų ir cukraus suplakite morengą ir dalimis sujunkite su pagrindine biskvito mase. Įmaišykite tirpintą noisete sviestą. Biskvitą išlyginkite ir kepkite 230°C 5 min.
3. RUDO CUKRAUS SIRUPAS
Ingredientai
Gaminimo procesas
Ištirpinti sviestą, imaišyti druskq, gliukozę, muskavado cukrų. Užvirti. Atvėsinti iki 60°C ir blenderiu sumaišyti su kiaušiniais. I tartaletę iklokite biskvitą, išdėliokite riešutus, pilkite apie 210 g sirupo, leiskite jam gerai susigerti. Kepkite 155°C apie 30 min. Atvėsinkite. Dekoruokite neutralia glazūra ir netirpia cukraus pudra.
Išbandykite kitus receptus
Daugiau puikių receptų
Tartaletės
Mini Egzotinės tartaletės
Tartaletės
Mini šokoladinės tartaletės
Tartaletės
Žaliųjų citrinų tartaletės
Mini tartaletės desertas, gaivus, švelnus, subtilaus žaliųjų citrinų skonio. Trapi tešla, saldintas sutirštintas pienas, žaliųjų citrinų sultys, visų šių skonių derinys sukuria unikalų ir gaivinantį vasaros skonį.