Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!

1. SABLE (TRAPI TEŠLA)

Gaminimo procesas

Kombaino inde su mentele sumaišykite miltus, migdolų miltus, cukraus pudrą, druską, šaltą, kūbeliais supjaustytą sviestą, maišykite lėtai iki smėlio tekstūros, supilkite kiaušinius, maišykite iki vientisos tešlos. Atšaldykite 1-2 val. kočiokite iki 2-3 mm storio ir suformuokite tartaletę 18cm skersmens, kepkite 150°C 10 min.

2. ŠOKOLADINĖ JOCONDA

Gaminimo procesas

Į kombaino indą pilkite kiaušinius, cukrų, migdolų miltus ir plakite dideliu greičiu iki tol, kol masė padvigubės. Tuo tarpu persijokite miltus su kakava ir įmaišykite į kiaušinių plakinj. Iš baltymų ir cukraus suplakite morengą ir dalimis sujunkite su pagrindine biskvito mase. Įmaišykite tirpintą noisete sviestą. Biskvitą išlyginkite ir kepkite 230°C 5 min.

3. RUDO CUKRAUS SIRUPAS

Ingredientai

105 g Sviestas
6 g Druskos
215 g Muskavado cukraus

Gaminimo procesas

Ištirpinti sviestą, imaišyti druskq, gliukozę, muskavado cukrų. Užvirti. Atvėsinti iki 60°C ir blenderiu sumaišyti su kiaušiniais. I tartaletę iklokite biskvitą, išdėliokite riešutus, pilkite apie 210 g sirupo, leiskite jam gerai susigerti. Kepkite 155°C apie 30 min. Atvėsinkite. Dekoruokite neutralia glazūra ir netirpia cukraus pudra.

Išbandykite kitus receptus

Daugiau puikių receptų

Tartaletės

Žaliųjų citrinų tartaletės

Mini tartaletės desertas, gaivus, švelnus, subtilaus žaliųjų citrinų skonio. Trapi tešla, saldintas sutirštintas pienas, žaliųjų citrinų sultys, visų šių skonių derinys sukuria unikalų ir gaivinantį vasaros skonį.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: