Priedas ruginės-kvietinės ir kvietinės-ruginės duonos gaminiams.
Sudedamosios dalys: KVIEČIŲ skaidulos, RUGINIAI miltai, fermentai (alfa-amilazė, maltogeninė amilazė,ksilanazė)*, miltų apdorojimo medžiaga (askorbo rūgštis).
*fermentų galutinio produkto etiketėje ženklinti nebūtina, nes jie neatlieka technologinės funkcijos.
Naudojimo būdas: naudoti 1-2 % miltų kiekiui.
Galiojimo laikas: 12 mėnesių nuo pagaminimo datos, laikant originalioje pakuotėje rekomenduojamomis laikymo sąlygomis
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje iki +25˚C temperatūros patalpoje. Santykinis oro drėgnis ne didesnis 70%. Atidarius pakuotę saugoti nuo kontakto su aplinka, laikyti sandariai uždarytą.
Kilmės šalis: Čekijos Respublika
100g produkto maistingumas:
Energinė vertė, kJ / kcal 1291 / 307
Riebalai, g 2,9
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 0,4
Angliavandeniai, g 49
iš kurių cukrų, g 3,0
Skaidulinės medžiagos, g 20
Baltymai, g 11
Druska, g 0,03
rty
ewr