- Nauja

Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, ryžių miltai, sausas KVIETINIS raugas (lievito madre), SOJŲ miltai, sausas MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, KVIEČIŲ glitimas, neaktyvios sausos mielės, fermentas (amilazė), miltų apdorojimo medžiaga (askorbo rūgštis).
100g produkto maistingumas: Energinė vertė, kJ / kcal 1469 / 347 Riebalai, g 1,5 iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 0,5 Angliavandeniai, g 67 iš kurių cukrų, g 1 Skaidulinės medžiagos, g 3,2 Baltymai, g 15 Druska, g <
Visus užsakymus išsiųsime ne vėliau kaip per dvi darbo dienas. Pristatysime per 1 - 4 dienas. Nemokamas pristatymas nuo 70 EUR. Taip pat galite pasirinkti nemokamą visų užsakymų atsiėmimą iš UAB Minordija Veiverių g. 134 C LT-46353 Kaunas, teritorijoje esančio užsakymų atsiėmimo punkte Atsiimkite patys
Rekomenduojama receptūra: 1000g mišinio GRAN STIRATA 20g mielių 20g druskos 30g alyvuogių aliejaus 800g vandens Paruošimo būdas: Mišinį Gran Stirata, mieles, druską ir 2/3 viso vandens kiekio maišyti kartu. Maišymo laikas: 3 min. lėtai, 7 min. greitai. Supilti likusį vandens kiekį ir alyvuogių aliejų, išminkyti. Tešlos brandinimas: 1 val. kamabario temperatūroje aliejumi išpurkštame inde. Padalinti tešlą į gabalėlius, suformuoti kepalėlius, uždengti ir palikti 2-3 val. kambario temperatūroje (20-25°C). Formavimas: apibarstyti miltais ir formuoti kepinius. Kepimo temperatūra (rekomenduotina): konvekcinėje krosnyje +180˚C, padinėje +210˚C. Kepimo laikas: apie 10 min. (su garais), priklausomai nuo gaminio dydžio. Dėl kitų receptūrų teirautis mūsų technologų
rty
ewr