- Nauja

Mišinys iš kviečių, sojos ir ryžių, idealus keptiems produktams, tokiems kaip pinsa, šiuolaikinė pica ir pica „in pala“.
„Gran Stirata“ gamina tešlą su labai ląsteline struktūra ir plutele, kuri yra ypač traški ir lengva. Lievito madre natūralios mielės padidina skonį ir maistinę vertę. Ypač tinka tiek ilgoms, tiek trumpoms rūgimo trukmėms.
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, ryžių miltai, sausas KVIETINIS raugas (lievito madre), SOJŲ miltai, sausas MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, KVIEČIŲ glitimas, neaktyvios sausos mielės, fermentas (amilazė), miltų apdorojimo medžiaga (askorbo rūgštis).
100g produkto maistingumas: Energinė vertė, kJ / kcal 1469 / 347 Riebalai, g 1,5 iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 0,5 Angliavandeniai, g 67 iš kurių cukrų, g 1 Skaidulinės medžiagos, g 3,2 Baltymai, g 15 Druska, g <
Visus užsakymus išsiųsime ne vėliau kaip per dvi darbo dienas. Pristatysime per 1 - 4 dienas. Nemokamas pristatymas nuo 70 EUR. Taip pat galite pasirinkti nemokamą visų užsakymų atsiėmimą iš „UAB Minordija“ Veiverių g. 134 C LT-46353 Kaunas, teritorijoje esančio užsakymų atsiėmimo punkte Atsiimkite patys
Rekomenduojama receptūra: 1000g mišinio GRAN STIRATA 20g mielių 20g druskos 30g alyvuogių aliejaus 800g vandens Paruošimo būdas: Mišinį Gran Stirata, mieles, druską ir 2/3 viso vandens kiekio maišyti kartu. Maišymo laikas: 3 min. lėtai, 7 min. greitai. Supilti likusį vandens kiekį ir alyvuogių aliejų, išminkyti. Tešlos brandinimas: 1 val. kamabario temperatūroje aliejumi išpurkštame inde. Padalinti tešlą į gabalėlius, suformuoti kepalėlius, uždengti ir palikti 2-3 val. kambario temperatūroje (20-25°C). Formavimas: apibarstyti miltais ir formuoti kepinius. Kepimo temperatūra (rekomenduotina): konvekcinėje krosnyje +180˚C, padinėje +210˚C. Kepimo laikas: apie 10 min. (su garais), priklausomai nuo gaminio dydžio. Dėl kitų receptūrų teirautis mūsų technologų
rty
ewr