Visų grūdo dalių ruginis raugas "Rye wholegrain sourdough"
Stabilizuotas raugas kvietiniams-ruginiams ir ruginiams-kvietiniams duonos gaminiams
Sudedamosios dalys: visų grūdo dalių RUGINIAI miltai (60% arba 89% nuo miltų kiekio), vanduo, RUGINIAI miltai, raugo pradinė kultūra iš mielių ir pieno rūgšties bakterijų
Paruošimo būdas: priklauso nuo gaminio rūšies. Rekomenduojama dėti 5-20 % raugo miltų kiekiui.
Galiojimo laikas: 6 mėnesiai nuo pagaminimo datos, laikant originalioje pakuotėje rekomenduojamomis laikymo sąlygomis.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje +5…+25 ˚C temperatūros patalpoje. Atidarius pakuotę saugoti nuo kontakto su aplinka, laikyti sandariai uždarytą +8 C...+25 ˚C temperatūroje ir sunaudoti per 14 dienų. Laikant šaldytuve (2-8C) sunaudoti per 30 dienų.
Kilmės šalis: Čekija
100g produkto maistingumas:
Energinė vertė, kJ / kcal 907 / 215
Riebalai, g 1,1
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 0,1
Angliavandeniai, g 41
iš kurių cukrų, g 3
Skaidulinės medžiagos, g 7,6
Baltymai, g 6,4
Druska, g <0,01
Visus užsakymus išsiųsime ne vėliau kaip per dvi darbo dienas. Pristatysime per 1 - 4 dienas. Nemokamas pristatymas nuo 70 EUR. Taip pat galite pasirinkti nemokamą visų užsakymų atsiėmimą iš „UAB Minordija“veiverių g. 134 C LT-46353 Kaunas, teritorijoje esančio užsakymų atsiemimo punkte Atsiimkite patys
rty
ewr