- Akcija −5%
- −5%
Mišinys kepiniams PILNAGRŪDIS®
„Pilnagrūdis“ – tai išskirtinės maistinės ir itin aukštos energinės vertės gaminys, primenantis duoną su grūdais. Jis siūlomas duonos kepalėlio arba energinio batonėlio formos ir yra naujas pasirinkimas sveikos mitybos piramidėje. Natūralią ir turtingą gaminio kilmę lemia „Pilnagrūdžio“ sudedamosios dalys, kurių daugiausia sudaro grūdai ir sėklos. Tai – puikus produktas, kurį įvertins visi, mėgstantys natūralumą, sveiką ir judrų gyvenimo būdą.
„Pilnagrūdžio“ paruošimas
Grūdų mišinys duonos ir konditerijos kepiniams. Sudėtyje nėra miltų ir mielių.
Pakuotė: 5 kg.
Kilmės šalis: Lenkija
Sudedamosios dalys: AVIŽINIAI dribsniai, linų sėmenys, saulėgrąžų branduoliai, SOJŲ dribsniai, moliūgų sėklos, skaidulos, SEZAMO SĖKLOS, brinkinti RUGIŲ grūdai, brinkinti SPELTA grūdai, salykliniai RUGIŲ gemalai, sausi prieskoniai. Gali būti kiaušinių, žemės riešutų, pieno, riešutų, sieros dioksido ir sulfitų, ir jų produktų pėdsakų.
Tinka veganams.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, sandariai uždarytoje pakuotėje kai santykinis oro drėgnis iki 65 %, laikymo temperatūra iki +25°C, atokiau nuo stiprių pašalinių kvapų.
Visus užsakymus išsiųsime ne vėliau kaip per dvi darbo dienas. Pristatysime per 1 - 4 dienas. Nemokamas pristatymas nuo 70 EUR. Taip pat galite pasirinkti nemokamą visų užsakymų atsiėmimą iš „UAB Minordija“veiverių g. 134 C LT-46353 Kaunas, teritorijoje esančio užsakymų atsiemimo punkte Atsiimkite patys
100g produkto maistingumas Energinė vertė , kJ / kcal 1896,0/ 465,0
Baltymai, g | 18,0 |
Angliavandeniai, g | 28,9 |
iš kurių cukrų, g | 2,6 |
Riebalai, g | 26,0 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g | 4,0 |
mononesočiųjų riebalų rūgščių, g | 7,7 |
polinesočiųjų riebalų rūgščių, g | 14,3 |
Skaidulinės medžiagos, g | 16,9 |
Druska, g | 0,04 |
Rekomenduojama receptūra 1000g mišinio PILNAGRŪDIS® 200g moliūgų sėklų 80g aliejaus 80g medaus 25g druskos 900g vandens Gaminimo būdas Visas žaliavas maišyti kartu. Maišymo laikas: 2 min lėtai. Tešlos brandinimo laikas: 1,5-2 valandos. Padalinkite tešlą į formas. Apipurkškite paviršių vandeniu. Tešlos svoris: 650g (140x90x65mm). Kepimo temperatūra (rekomenduotina): rotacinėje ar konvekcinėje krosnyje +170˚C, padinėje +190˚C. Kepimo laikas: apie 80 min. (be garų) +10min. išėmus iš formos. Kepant medinėse formelėse, kepimo laikas 90min. Iškeptas gaminys turi būti tamsiai rudos spalvos. Geriausias rezultatas, kai pjaustoma ir valgoma po 24val.
rty
ewr