Pieninis šokoladas konditeriniams gaminiams ir kepiniams.
100 g, produkto maistingumas:
Energinė vertė, kJ/kcal 2461/592
Riebalai, g 41,9 iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 25,8
Angliavandeniai, g 45,7 iš kurių cukrų, g 44,7
Skaidulinės medžiagos, g 2,6
Baltymai, g 6,6
Druska, g 0,
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, liesi kakavos milteliai, emulsiklis (lecitinai). Sudėtyje yra ne mažiau kaip 43 % kakavos sausųjų medžiagų ir ne mažiau kaip 18,2% pieno sausųjų medžiagų.
Paruošimo būdas: rekomenduojama naudojimo temperatūra 29- 30 °C. Gaminių dengimui reikalingas šokolado grūdinimas (temperavimas).
Pakuotė ir jos apibūdinimas 1 kg x 10 plastikinis (PP5) maišelis kartoninėje (PAP20) dėžėje.
Galiojimo laikas: 18 mėnesių nuo pagaminimo datos, laikant originalioje pakuotėje rekomenduojamomis laikymo sąlygomis.
Laikymo ir transportavimo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje patalpoje, atokiau nuo šilumos šaltinių ir stiprių kvapų, uždarytoje pakuotėje +12 ºC...+23 ºC temperatūroje. Santykinis oro drėgnis iki 70%. Vengti staigių temperatūros svyravimų. Atidarius pakuotę saugoti nuo kontakto su aplinka.
rty
ewr