Lašelių formos juodasis šokoladas konditeriniams gaminiams ir kepiniams.
100 g, produkto maistingumas:
Energinė vertė, kJ/kcal 2266/545
Riebalai, g 36,7 iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 22,6
Angliavandeniai, g 41,2 iš kurių cukrų, g 37,6
Skaidulinės medžiagos, g 9,4
Baltymai, g 7,1
Druska, g 0,02
Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas,, emulsikliai (E322, E476), natūrali vanilės kvapioji medžiaga.
Sudėtyje yra ne mažiau kaip 61 % kakavos sausųjų medžiagų.
Paruošimo būdas: šokoladą prieš naudojimą reikia grūdinti (temperuoti). Rekomenduojama naudojimo temperatūra 30-32 °C.
Pakuotė ir jos apibūdinimas: 1 kg x 10 plastikinis (PP5) maišelis kartoninėje (PAP20) dėžėje.
Galiojimo laikas: 24 mėnesių nuo pagaminimo datos, laikant originalioje pakuotėje rekomenduojamomis laikymo sąlygomis.
Laikymo ir transportavimo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje patalpoje, atokiau nuo šilumos šaltinių ir stiprių kvapų, uždarytoje pakuotėje +12 ºC...+23 ºC temperatūroje. Santykinis oro drėgnis iki 70%.
rty
ewr