Baltasis šokoladas konditerijos gaminiams ir kepiniams.
100 g, produkto maistingumas:
Energinė vertė, kJ/kcal 2518/604
Riebalai, g 42,3 iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 25,9
Angliavandeniai, g 51,8 iš kurių cukrų, g 51,8
Skaidulinės medžiagos, g 0,1
Baltymai, g 4,2
Druska, g 0,1
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas*, nenugriebto PIENO milteliai, LAKTOZĖ, nugriebto PIENO milteliai, emulsiklis (lecitinai), natūrali vanilės kvapioji medžiaga.
Paruošimo būdas: rekomenduojama naudojimo temperatūra 28-29 °C. Gaminių dengimui reikalingas šokolado grūdinimas (temperavimas).
Pakuotė ir jos apibūdinimas: 1 kg x 10 plastikinis (PP5) maišelis kartoninėje (PAP20) dėžėje.
Galiojimo laikas: 12 mėnesių nuo pagaminimo datos, laikant originalioje pakuotėje rekomenduojamomis laikymo sąlygomis.
Laikymo ir transportavimo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje patalpoje, atokiau nuo šilumos šaltinių ir stiprių kvapų, uždarytoje pakuotėje +12ºC...+23ºC temperatūroje. Santykinis oro drėgnis iki 70%. Vengti staigių temperatūros svyravimų. Atidarius pakuotę saugoti nuo kontakto su aplinka.
rty
ewr