Mišinys avietiniam pyragui CREDI SOFTCAKE RUBY
Mišinys avietinio pyrago gaminiams.
Mišinys avietinio pyrago gaminiams.
Sudedamosios dalys: cukrus, KVIETINIAI miltai, vaisių priedas 10% (koncentruota obuolių tyrė (39%) ir koncentruota aviečių tyrė (23%), fruktozės-gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, cukrus, KVIEČIŲ skaidulos, stingdiklis (E440), palmių aliejus*, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (obuolių rūgštis, citrinų rūgštis), koncentratas iš morkų, juodųjų serbentų ir mėlynių, natūrali kvapioji medžiaga), IŠRŪGŲ milteliai, liesi kakavos milteliai, PIENO baltymai, tešlos kildymo medžiagos (E450, E500), modifikuotas krakmolas, druska, emulsiklis (E481) tirštikliai (E415, E466, E412), miltų apdorojimo medžiaga (E300), dažiklis (E172), kvapiosios medžiagos.
*gamyboje panaudotas sertifikuotas palmių aliejus RSPO SG (aliejaus gamintojo sertifikato Nr. CU-RSPO SCC816177). Pats mišinys nėra sertifikuotas kaip RSPO produktas.
Gali būti sojų, žemės riešutų, kiaušinių, kitų riešutų, sieros dioksido ir sulfitų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
Produkte yra glitimo turintys javai ir jų produktai (t.y. kviečiai, spelta, kamutas, rugiai, miežiai, avižos ar hibridizuotos veislių dalys), pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę).
Paruošimo būdas:
1000 g mišinio Credi Softcake Ruby
320 g kiaušinių
270 g augalinio aliejaus
200g vandens
Visas žaliavas maišyti kartu.
Maišymo laikas: 3 min. mažu greičiu mentele
Kepimo temperatūra: 160-170˚C
Kepimo laikas: apie 50 min.
Laikyti sausoje ir vėsioje iki +25 0C temperatūros patalpoje. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą.
Kilmės šalis Portugalija.
100g produkto maistingumas
Energinė vertė, 1526 / 365
Riebalai, g | 1.4 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g | 0.7 |
Angliavandeniai, g | 81 |
iš kurių cukrų, g | 51 |
Skaidulinės medžiagos, g | 2.8 |
Baltymai, g | 4.7 |
Druska, g | 1.7 |
Visus užsakymus išsiųsime ne vėliau kaip per dvi darbo dienas. Pristatysime per 1 - 4 dienas. Nemokamas pristatymas nuo 40 EUR. Taip pat galite pasirinkti nemokamą visų užsakymų atsiėmimą iš „UAB Minordija“veiverių g. 134 C LT-46353 Kaunas, teritorijoje esančio užsakymų atsiemimo punkte Atsiimkite patys
Paruošimo būdas:
1000 g mišinio Softcake Ruby
320 g kiaušinių
270 g augalinio aliejaus
200 g vandens
Sumaišykite visus ingredientus kartu.
Maišymo laikas: 3 min. mentele mažu greičiu
Kepimo temperatūra: 160-170˚C
Kepimo laikas: apie 50 min.
rty
ewr