Mišinys šokolado skonio pyragui "Credi Brownie"
Mišinys šokoladiniams amerikietiško pyrago gaminiams
Mišinys amerikietiško šokolado skonio pyrago gaminiams.
Pakuotė: 1 kg
Kilmės šalis: Lenkija
Sudedamosios dalys: cukrus, KVIETINIAI miltai, sumažinto riebumo kakavos milteliai, modifikuotas krakmolas, kakavos skaidulinės medžiagos, kvapiosios medžiagos, tešlos kildymo medžiagos (E450, E500), valgomoji druska, emulsikliai (E475, E471, E481). Gali būti kiaušinių, žemės riešutų, sojų pupelių, pieno, riešutų, sieros dioksido ir sulfitų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, sandariai uždarytoje pakuotėje kai santykinis oro drėgnis iki 65 %, laikymo temperatūra iki +25°C, atokiau nuo stiprių pašalinių kvapų. 100g produkto maistingumas Energinė vertė, kJ / kcal 1587,0 / 374,1 Riebalai, g 1,2 iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 0,7 Angliavandeniai, g 85,5 iš kurių cukrų, g 64,4 Skaidulinės medžiagos, g 3,0 Baltymai, g 3,9 Druska, g 0,58
Visus užsakymus išsiųsime ne vėliau kaip per dvi darbo dienas. Pristatysime per 1 - 4 dienas. Nemokamas pristatymas nuo 70 EUR. Taip pat galite pasirinkti nemokamą visų užsakymų atsiėmimą iš „UAB Minordija“veiverių g. 134 C LT-46353 Kaunas, teritorijoje esančio užsakymų atsiemimo punkte Atsiimkite patys
100g produkto maistingumas
Energinė vertė, kJ / kcal 1587,0 / 374,1
Riebalai, g | 1,2 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g | 0,7 |
Angliavandeniai, g | 85,5 |
iš kurių cukrų, g | 64,4 |
Skaidulinės medžiagos, g | 3,0 |
Baltymai, g | 3,9 |
Druska, g | 0,58 |
Rekomenduojama receptūra
1500g mišinio Credi Brownie
700g kiaušinių
500g augalinio aliejaus
200g vandens
Gaminimo būdas
Visas žaliavas maišyti kartu.
Maišymo laikas: 2 min. mažu greičiu mentele.
Kepimo temperatūra: 160-170˚C.
Kepimo laikas: apie 40-50 min.
rty
ewr