Mišinys panetonė pyragui DOLCE FORNO
Mišinys itališkiems panetonė (Panettone) kvietinės tešlos kepiniams su natūraliu raugu.
,,Italų klasika Panettone”
Mišinys itališkiems panetonė (Panettone) kvietinės tešlos kepiniams su natūraliu raugu.
Pakuotė: 1 kg
Kilmės šalis: Italija
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, cukrus, fruktozė, sausas KVIEČIŲ raugas, emulsiklis (E471), nenugriebto PIENO milteliai, kvapiosios medžiagos, druska, fermentai, miltų apdorojimo medžiaga (E300).
Gali būti kiaušinių, žemės riešutų, sojų pupelių, riešutų, sieros dioksido ir sulfitų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje iki +20˚C temperatūros patalpoje.
100g produkto maistingumas
Energinė vertė, kJ / kcal 1563 / 369
Riebalai, g | 3,9 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g | 1,5 |
Angliavandeniai, g | 71,7 |
iš kurių cukrų, g | 16,5 |
Skaidulinės medžiagos, g | 2,3 |
Baltymai, g | 10,7 |
Druska, g | 0,1 |
Rekomenduojama receptūra
1 tešla:
Mišinio Dolce Forno 6,500 kg
Vanduo (28-30°C) 3,300 kg
Sviestas (minkštas) 1,000 kg
Mielės 0,080 kg
2 tešla:
Mišinio Dolce Forno 4,500 kg
Sviestas (minkštas) 2,000 kg
Kiaušinių tryniai 2,400 kg
Cukrus 0,800 kg
Druska 0,090 kg
Razinos 3,000 kg
Apelsinų cukatai 1,000 kg
Spalvoti cukatai 0,400 kg
Gaminimo būdas
Pirma tešla minkoma iš visų pirmai tešlai skirtų žaliavų ir 2/3 vandens.
Kai tešla pradeda jungtis, sudedamas likęs vanduo.
Minkoma kol tešla tampa elastinga. Tešlos temperatūra 26-28°C.
Tešla laikoma 24-26°C temperatūroje 12-14 valandų.
Tešla būna sukritusi.
Į pirmą tešlą sudėti iš 2 tešlos ingredientų, mišinį Dolce Forno, cukrų, druską ir 3/4 sviesto.
Pamaišyti.
Lėtai ir palaipsniui sudėti kiaušinių trynius ir maišyti kol gausis lygi tešla.
Sudėti likusį ištirpintą sviestą.
Atsargiai sudėti razinas ir džiovintus vaisius.
Tešlos temperatūra 26-28°C.
Tešlos atsistovėjimas 28- 30°C/50-60 min.
Sudalinti tešlą reikiamo dydžio gabaliukais, suapvalinti ir palikti 15-20 min.pastovėti.
Tada dar suapvalinti ir dėti į popierines formas.
Sudalinta po 650 g. Į šias formeles rekomenduotina 650-750 g.
Kildinti 28-30°C temp 70% drėgmės 5-6 valandas.
Prieš kepimą Panetonė apdžiovinama, padaromas pjūvis paviršiuje ir į gaminio centrą uždedamas gabalėlis sviesto.
Kepama 180-190°C temp.
Gaminio centre temperatūra turi būti ne mažesnė kaip 92-95°C.
Išėmus iš krosnies, dar karšta Panetonė persmeigiama virbu ir pakabinama dugnu į viršų. Laikoma 8-10 valandų.
Visus užsakymus išsiųsime ne vėliau kaip per dvi darbo dienas. Pristatysime per 1 - 4 dienas. Nemokamas pristatymas nuo 70 EUR. Taip pat galite pasirinkti nemokamą visų užsakymų atsiėmimą iš „UAB Minordija“ Veiverių g. 134 C LT-46353 Kaunas, teritorijoje esančio užsakymų atsiėmimo punkte Atsiimkite patys
rty
ewr