Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!

Karamelinis kavos ganašas

Skirtas MACARONS sausainiams įdaryti.

1.Karamelinis kavos ganašas

Gaminimo procesas

Šokoladą ištirpinti iki 40°C temperatūros.
Grietinėlę, invertinį cukrų ir kavos pastą pakaitinti iki 35°C. Per du kartus supilti ant tirpinto šokolado, padaryti emulsiją blenderio pagalba.
Įblenderiuoti kampario temperatūros sviestą.
Palikti kristalizuotis 12 val 18-20°C temperatūroje.
Naudoti macarons sausainiams įdaryti.

Išbandykite kitus receptus

Daugiau puikių receptų

Macarons

Macarons

Macarons turi subtilų skonį, kurį sunku palyginti su kitais desertais.. Jų švelnus skonis gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie nori išskirtinumo. Taigi, svarbiausia yra eksperimentuoti ir pritaikyti macarons pagal savo skonį, kad jie būtų unikalūs!








Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: