Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!
1.Karamelinis kavos ganašas
Ingredientai
Gaminimo procesas
Šokoladą ištirpinti iki 40°C temperatūros.
Grietinėlę, invertinį cukrų ir kavos pastą pakaitinti iki 35°C. Per du kartus supilti ant tirpinto šokolado, padaryti emulsiją blenderio pagalba.
Įblenderiuoti kampario temperatūros sviestą.
Palikti kristalizuotis 12 val 18-20°C temperatūroje.
Naudoti macarons sausainiams įdaryti.
Išbandykite kitus receptus
Daugiau puikių receptų
Macarons
Balto šokolado ir citrinų ganašas
Macarons
Macarons
Macarons turi subtilų skonį, kurį sunku palyginti su kitais desertais.. Jų švelnus skonis gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie nori išskirtinumo. Taigi, svarbiausia yra eksperimentuoti ir pritaikyti macarons pagal savo skonį, kad jie būtų unikalūs!