Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!

Macarons

Macarons turi subtilų skonį, kurį sunku palyginti su kitais desertais.. Jų švelnus skonis gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie nori išskirtinumo. Taigi, svarbiausia yra eksperimentuoti ir pritaikyti macarons pagal savo skonį, kad jie būtų unikalūs!








1.Macarons

Gaminimo procesas

Persijokite migdolų miltus kartu su cukraus pudra. Arba juos maisto procesoriuje, pulso režimu , pertrinkite. Būkite atidūs , neišskirkite riebalo iš migdolų miltų smarkiai trindami. Cukrų A sudėkite į prikaistuvį storu dugnu, supikite vandenį ir pradėkite virti cukraus sirupą. Tuo tarpu, vidutiniu greičiu pradėkite plakti kiaušinio baltymus A. Kai kiaušinio baltymai pradės putoti ir jų beveik visas paviršius pasidengs smulkiais, tolygiais burbuliukais, pradėkite palengva berti cukrų B. Plakite vidutiniu greičiu iki kol verdamas sirupas pasieks 118 c . Nukelkite verdamą sirupą nuo viryklės ir leiskite jam nurimti, kol nebeliks jokių burbuliukų.Palengva , plona srovele pilkite sirupą ant besiplakančių baltymų, kurie jau turėtų būti išplakę iki minkštų putų. Kai supilsite sirupą plakimo greitį padidinkite iki vidutiniškai greito ( viena ar dviem padalom daugiau , nei plakėte iki šiol, priklausomai nuo jūsų įrenginio ). Plakite morengą iki minkšto piko konsistencijos, svarbu neperplakti, mat nuo jo priklausys jūsų morengo tekstūra. Tuo tarpu, atskiram kombaino inde, naudodami K antgalį, sumaišykite migdolų miltus, cukraus pudrą ir kiaušino baltymus B iki vientiso ir minkšto marcipano. Tai galite padaryti ir tvirtos mentelės pagalba. Kai morengas jau baigė plaktis, imkite ¼ dalį morengo ir įmaišykite jį į marcipaną. Kai tešla susijungs, įmaišykite dar ¼ morengo dalį. Taip per 3-4 kartus sujunkite morengą su marcipanu iki gausite reikiamos konsistencijos tešlą. Spauskite 3,5 cm diametro makarons sausainėlius su 8 mm antgaliu. Palikite džiūti kambario temperatūroje apie 20-45 min. Kepkite 160 c 12-13 min. Iškeptus palikti vėsti 30 min.

Išbandykite kitus receptus

Daugiau puikių receptų

Macarons

Karamelinis kavos ganašas

Skirtas MACARONS sausainiams įdaryti.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: