Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!

Balto šokolado ir citrinų ganašas

1.Balto šokolado ir citrinų ganašas

Ingredientai

0.268kg Sinfonia baltasis šokoladas 34%
0.104kg Natūrali grietinėlė 35 %
0.004kg Citrinų žievelės

Gaminimo procesas

Šokoladą ištirpinti iki 40-45c.
Grietinėlę ir gliukozės sirupą pakaitinti iki 35 c. supilti ant tirpinto šokolado, padaryti emulsiją blenderio pagalba. Citrinų tyrę pašildyti iki 35 c ir supilti į ruošiamą ganašą, padaryti emulsiją blenderio pagalba.
Palikti kristalizuotis 12 val. 18-20c.
Naudoti macarons sausainiams įdaryti.

Išbandykite kitus receptus

Daugiau puikių receptų

Macarons

Karamelinis kavos ganašas

Skirtas MACARONS sausainiams įdaryti.

Macarons

Macarons

Macarons turi subtilų skonį, kurį sunku palyginti su kitais desertais.. Jų švelnus skonis gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie nori išskirtinumo. Taigi, svarbiausia yra eksperimentuoti ir pritaikyti macarons pagal savo skonį, kad jie būtų unikalūs!








Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: