Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!
Balto šokolado ir citrinų ganašas
1.Balto šokolado ir citrinų ganašas
Ingredientai
0.268kg
Sinfonia baltasis šokoladas 34%
0.104kg
Natūrali grietinėlė 35 %
0.004kg
Citrinų žievelės
Gaminimo procesas
Šokoladą ištirpinti iki 40-45c.
Grietinėlę ir gliukozės sirupą pakaitinti iki 35 c. supilti ant tirpinto šokolado, padaryti emulsiją blenderio pagalba. Citrinų tyrę pašildyti iki 35 c ir supilti į ruošiamą ganašą, padaryti emulsiją blenderio pagalba.
Palikti kristalizuotis 12 val. 18-20c.
Naudoti macarons sausainiams įdaryti.
Išbandykite kitus receptus
Daugiau puikių receptų
Macarons
Macarons
Macarons turi subtilų skonį, kurį sunku palyginti su kitais desertais.. Jų švelnus skonis gali būti puikus pasirinkimas tiems, kurie nori išskirtinumo. Taigi, svarbiausia yra eksperimentuoti ir pritaikyti macarons pagal savo skonį, kad jie būtų unikalūs!