Mes privalome Jus informuoti, kad mūsų e-parduotuvė naudoja "sausainėlius" (angl. "cookies")

Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!

Balto šokolado ir citrinų ganašas

1.Balto šokolado ir citrinų ganašas

Ingredientai

0.268kg Sinfonia baltasis šokoladas 34%
0.104kg Natūrali grietinėlė 35 %
0.004kg Citrinų žievelės

Gaminimo procesas

Šokoladą ištirpinti iki 40-45c.
Grietinėlę ir gliukozės sirupą pakaitinti iki 35 c. supilti ant tirpinto šokolado, padaryti emulsiją blenderio pagalba. Citrinų tyrę pašildyti iki 35 c ir supilti į ruošiamą ganašą, padaryti emulsiją blenderio pagalba.
Palikti kristalizuotis 12 val. 18-20c.
Naudoti macarons sausainiams įdaryti.

Išbandykite kitus receptus

Daugiau puikių receptų

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: