Koncentruotas (10%) mišinys saldžios mielinės tešlos kepiniams. Produktas yra sertifikuotas RSPO MB sertifikatu.
100 g, produkto maistingumas:
Energinė vertė, kJ/kcal 1487/352
Riebalai, g 12 iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 11
Angliavandeniai, g 56 iš kurių cukrų, g 16
Skaidulinės medžiagos, g 1,7
Baltymai, g 6,6
Druska, g 12,9
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, LAKTOZĖ, druska, emulsikliai (E471, E481*), GRIETINĖLĖS milteliai, kvapiosios medžiagos, dažiklis (E160a), nugriebto PIENO milteliai, fermentai. *emulsiklyje esantis palmių aliejus yra sertifikuotas kaip RSPO MB.
Rekomenduojama receptūra: 2000 g kvietinių miltų, 200 g mišinio CREDI® Softdough BUN 10 NEW 500 g kiaušinių, 160 g cukraus, 140 g mielių, 300 g augalinio aliejaus, 600 g vandens.
Paruošimo būdas: visas žaliavas maišyti kartu. Maišymo laikas: 4 min. lėtai, 4-5 min. vidutiniu greičiu. Tarpinė fermentacija 10 min. Galutinė fermentacija 45-60 min. Kepti ~200˚C temp. ~15 min., priklausomai nuo gaminio.
Pagaminta Lenkijoje.
Galiojimo laikas: 12 mėnesių nuo pagaminimo datos, laikant originalioje pakuotėje rekomenduojamomis laikymo sąlygomis.
Laikymo ir transportavimo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje iki +25˚C temperatūros patalpoje, santykinis oro drėgnis iki 75%. Atidarius pakuotę saugoti nuo kontakto su aplinka, laikyti sandariai uždarytą.
rty
ewr