Juodojo šokolado drožlės skirtos gaminių dekoravimui.
Sudedamosios dalys: kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis (lecitinai), natūrali vanilės kvapioji medžiaga. Sudėtyje yra ne mažiau kaip 52 % kakavos sausųjų medžiagų ir nemažiau kaip 20,9 % liesų sausųjų kakavos medžiagų.
laikymo sąlygomis. Laikymo ir transportavimo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje +12 °C...+20 °C temperatūros patalpoje. Santykinis oro drėgnis iki 70 %. Atidarius pakuotę saugoti nuo kontakto su aplinka, laikyti sandariai uždarytą
Kilmė šalis: Lenkija
100g produkto maistingumas:
Energinė vertė , kJ / kcal 2171 / 524
Riebalai, g 31,5
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 19,5
Angliavandeniai, g 49,4
iš kurių cukrų, g 46,3
Skaidulinės medžiagos, g 7,7
Baltymai, g 5,5
Druska, g 0,0
rty
ewr