Šaldyta iškepta itališka duona fokačija Genovese 600g
Pilnai iškepta, užšaldyta itališka duona fokačija. Idealiai tinka sumuštiniams.
Paruošimo būdas: Atitirpinimas: ~ 10 min kambario temperatūroje. Norint suteikti traškumo galima pakepti 1-2 min. 220-240 °C konvekcinėje krosnyje su uždaryta sklende.
Duonos išmatavimai: Ilgis: 29 cm ± 1cm; Plotis: 39 cm ± 1cm; aukštis 2 cm ± 0,5 cm Iškepto batono svoris: ~ 600 g
Pakuotė ir jos apibūdinimas: 3 kg (600 g x 5 vnt.) plastikinis maišelis kartoninėje dėžėje.
Pagaminta Italijoje pagal Bridor užsakymą. Šis produktas atitinka ES teisės aktų reikalavimus. Vartotojų grupės: tinka vegetarams, veganams.
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, vanduo, paviršiuje (ypač tyras alyvuogių aliejus), saulėgrąžų aliejus, ypač tyras alyvuogių aliejus, druska, mielės, MIEŽIŲ salyklas (MIEŽIAI, kukurūzai).
Laikymo ir transportavimo sąlygos: laikyti ne aukštesnėje kaip -18 °C temperatūroje. Laikant šaldiklyje esančiam šaldytuve (aukštesnėje kaip -18 °C)
suvartoti per 3 dienas. Atšildžius, pakartotinai neužšaldyti ir suvartoti per 48 h. Transporto priemonės turi būti skirtos maisto produktų pervežimui.
rty
ewr