Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!
Velykinė boba su raudonomis uogomis
Minkšta, puri, turtingo skonio velykinė boba su vyšniomis sirupe ir šokolado lašeliais – šventiškas ir nepaprastai gardus kepinys.
1.ĮMAIŠAS
Ingredientai
Gaminimo procesas
Visos įmaišo sudedamosios dalys maišomos iki vientisos masės. Tešlos temperatūra: 26–28 °C. Įmaišas laikomas uždengtas 24–26 °C temperatūroje 14–16 valandų.
2.TEŠLA
Ingredientai
Gaminimo procesas
1. Į paruoštą įmaišą sudėkite DOLCE FORNO mišinį, mieles, cukrų, druską ir pusę sviesto. Maišykite kabliu lėtai 3 min. Perjunkite į antrą greitį ir maišykite kol tešla tampa gerai išsiminkius (~10-15 min.)
2. Tešlai tapus lygiai ir elastingai, po truputį pilkite kiaušinius ir maišykite antru greičiu, kol jie visiškai įsimaišo į tešlą.
3. Po truputį supilkite ištirpintą sviestą. Minkykite, kol tešla taps blizgi, elastinga ir sviestas bus įsigėręs į tešlą.
4. Įjunkite lėtą greitį ir supilkite vyšnias bei šokolado lašus. Maišykite, kol tolygiai pasiskirstys (~1 min).
5. Tešla ilsinama 15–20 min., temperatūroje 26–28 °C.
3.GAMINIMO EIGA
Ingredientai
Gaminimo procesas
1. Tešla padalijama po 500 g, formuojami rutuliukai.
2. Kiekvieno viduryje daroma skylutė ir dedama į išpurkštą kepimo formą.
3. Kildinama 30–32 °C temperatūroje, 70 % drėgmėje, 2–3 valandas.
4. Kepama 170–180 °C temperatūroje, konvekcinėje krosnyje, 25–27 minutes.
5. Išėmus, gaminį atvėsinti.
4.DEKORAVIMAS
Ingredientai
Gaminimo procesas
Dekoravimo gelį NEW ICE BLITZ truputį pašildyti ir tepti ant gaminio.
Išbandykite kitus receptus
Daugiau puikių receptų
Pyragai
CITRININIS PYRAGAS SU AGUONŲ ĮDARU
RECEPTAS SKIRTAS 4 PYRAGAMS PAGAMINTI!
FORMOS DYDIS: 230 x 60h 60 mm