Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!

CITRININIS PYRAGAS SU AGUONŲ ĮDARU

RECEPTAS SKIRTAS 4 PYRAGAMS PAGAMINTI!

FORMOS DYDIS: 230 x 60h 60 mm

1.CITRININIS PYRAGAS

Gaminimo procesas

Visi ingredientai maišomi kartu 5min. lėtai. Į formą pilti 350g tešlos. Kepa 155°C temperatūroje 25-30 min. Išimtus iš formų keksus atvėsinti.

2.BALTOJO ŠOKOLADO PLAKTAS GANAŠAS SU AGUONOMIS

Ingredientai

230 g Natūralios grietinėlės (I)
15 g Vandens želatinos brinkinimui
450 g Natūralios grietinėlės (II) - šaltos
150 g Kreminio sūrio

Gaminimo procesas

Želatina užpilama vandeniu ir paliekama brinkti. Grietinėlė (I) ir gliukozės sirupas užverdami, sudedama išbrinkusi želatina ir užpilama ant šokolado. Blenderiuojama. Supilama šalta grietinėlė (II) ir dar kartą blenderiuojama. Įdedamas kreminis sūris. Vėl blenderiuojama. Dengiamas paviršius plėvele ir paliekama kristalizuotis per naktį. Prieš naudojant išplakti ir sudėti aguonų įdarą.

3.Jungtinė receptūra / Gaminio formavimas

Ingredientai

1000 g. Baltojo šokolado plakto ganašo su aguonomis
Dekoravimui
80 g Neutralaus purškiamo kakavos sviesto

Gaminimo procesas

Atvėsusio kekso „kuprelę“ nupjauti. Tepti tolygiu sluoksniu aguonų įdaro (50g). Baltojo šokolado ganašą išplakti ir įmaišyti aguonų įdaro. Į kekso formą įtiesti maistinės plėvelės, dėti išplakto ganašo (250g) ir įspausti paruoštą keksą. Užšaldyti. Keksas gali būti dekoruojamas purškiant kakavos sviestu, tepant geliu. Skanaus!

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: