Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!
CITRININIS PYRAGAS SU AGUONŲ ĮDARU
RECEPTAS SKIRTAS 4 PYRAGAMS PAGAMINTI!
FORMOS DYDIS: 230 x 60h 60 mm
1.CITRININIS PYRAGAS
Ingredientai
Gaminimo procesas
Visi ingredientai maišomi kartu 5min. lėtai. Į formą pilti 350g tešlos. Kepa 155°C temperatūroje 25-30 min. Išimtus iš formų keksus atvėsinti.
2.BALTOJO ŠOKOLADO PLAKTAS GANAŠAS SU AGUONOMIS
Ingredientai
Gaminimo procesas
Želatina užpilama vandeniu ir paliekama brinkti. Grietinėlė (I) ir gliukozės sirupas užverdami, sudedama išbrinkusi želatina ir užpilama ant šokolado. Blenderiuojama. Supilama šalta grietinėlė (II) ir dar kartą blenderiuojama. Įdedamas kreminis sūris. Vėl blenderiuojama. Dengiamas paviršius plėvele ir paliekama kristalizuotis per naktį. Prieš naudojant išplakti ir sudėti aguonų įdarą.
3.Jungtinė receptūra / Gaminio formavimas
Ingredientai
Gaminimo procesas
Atvėsusio kekso „kuprelę“ nupjauti. Tepti tolygiu sluoksniu aguonų įdaro (50g). Baltojo šokolado ganašą išplakti ir įmaišyti aguonų įdaro. Į kekso formą įtiesti maistinės plėvelės, dėti išplakto ganašo (250g) ir įspausti paruoštą keksą. Užšaldyti. Keksas gali būti dekoruojamas purškiant kakavos sviestu, tepant geliu. Skanaus!
Išbandykite kitus receptus
Daugiau puikių receptų
Pyragai
Velykinė boba su raudonomis uogomis
Minkšta, puri, turtingo skonio velykinė boba su vyšniomis sirupe ir šokolado lašeliais – šventiškas ir nepaprastai gardus kepinys.