- Akcija −5%
- −5%
Mišinys duonai "Baltazar bread"
Koncentruotas mišinys šviesiai duonai.
Koncentruotas mišinys šviesiai duonai.
Pakuotė: 1 kg
Kilmės šalis: Lenkija
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, joduota druska, sausas RUGINIS raugas, bulvių dribsniai, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas, džiovinti prieskoniai. Gali būti kiaušinių, žemės riešutų, sojų pupelių, pieno, riešutų, sieros dioksido ir sulfitų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų. Tinka veganams
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, sandariai uždarytoje pakuotėje kai santykinis oro drėgnis iki 65 %, laikymo temperatūra iki +25°C, atokiau nuo stiprių pašalinių kvapų. 100g produkto maistingumas Energinė vertė, kJ / kcal 1373,2 / 324,2 Riebalai, g 1,2 iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 0,3 Angliavandeniai, g 66,6 iš kurių cukrų, g 1,0 Skaidulinės medžiagos, g 3,4 Baltymai, g 9,8 Druska, g 4,8
Visus užsakymus išsiųsime ne vėliau kaip per dvi darbo dienas. Pristatysime per 1 - 4 dienas. Nemokamas pristatymas nuo 70 EUR. Taip pat galite pasirinkti nemokamą visų užsakymų atsiėmimą iš „UAB Minordija“veiverių g. 134 C LT-46353 Kaunas, teritorijoje esančio užsakymų atsiemimo punkte Atsiimkite patys
100g produkto maistingumas
Energinė vertė, kJ / kcal 1373,2 / 324,2
Riebalai, g | 1,2 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g | 0,3 |
Angliavandeniai, g | 66,6 |
iš kurių cukrų, g | 1,0 |
Skaidulinės medžiagos, g | 3,4 |
Baltymai, g | 9,8 |
Druska, g | 4,8 |
Rekomenduojama receptūra
1000g mišinio Baltazar bread
1000g kvietinių miltų
1900g vandens (45-50ºC)
50g šviežių mielių
Gaminimo būdas
Visas žaliavas maišyti kartu.
Maišymo laikas: 2 min. lėtai, 10 min. greitai.
Tešlos temp.: 30-35ºC.
Tarpinis tešlos brandinimas: 20-30 min.
Pusgaminio svoris: 800 g.
Pusgaminių kildinimas: ~30 min.
Kepimo temperatūra: 240-220˚C.
Kepimo laikas: ~55 min.