Persipaninė masė PERSIGOLD
Persipaninė masė konditerijos gaminių kepimui, įdarams, kremui.
Pakuotė ir jos apibūdinimas: 9 kg plastikinis kibiras.
Sudedamosios dalys: abrikosų branduoliai (54%), cukrus, vanduo, invertuoto cukraus sirupas, krakmolas, kvapiosios medžiagos, konservantas (E200).
Gali būti sojų, sulfitų ir riešutų pėdsakų.
*Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis
Rekomenduojama receptūra (sausainiams):
1000 g persipaninės masės Persigold
500 g miltelinio cukraus
150 g kiaušinių baltymų
100 g medaus
Visus ingredientus maišyti kelias minutes su mentele iki vientisos masės. Formuoti norimo dydžio kepinius ir kepti 5-8 min 220-230 0C orkaitėje.
Laikymo ir transportavimo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje iki +20ºC temperatūros patalpoje. Atidarius pakuotę saugoti nuo kontakto su aplinka.
Teisinis statusas: Šis produktas atitinka ES teisės aktų reikalavimus.
Kilmės šalis: Italija
GMO statusas: produktas pagamintas be GMO atsižvelgiant į reglamentų 1829/2003 ir 1830/2003 reikalavimus.
100 g. produkto maistingumas
Energinė vertė kJ / kcal 1748 / 419
Riebalai, g |
21,6 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g |
13,5 |
Angliavandeniai, g |
40,8 |
iš kurių cukrų, g |
33,5 |
Skaidulinės medžiagos, g |
8,4 |
Baltymai, g |
11,1 |
Druska, g |
0 |
rty
ewr