Nulupti, supjaustyti ir pasterizuoti persikų gabaliukai sirupe konditerijai, kulinarijai.
Sudedamosios dalys: persikai, vanduo, cukrus, gliukozėsfruktozės sirupas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis, kalcio chloridas). Gali būti persikų kauliukų fragmentų.
Pakuotė ir jos apibūdinimas: 4200 g metalinė skardinė. Grynasis vaisių kiekis 3000 g. Pakuotėje 6 skardinės kartoninėje dėžėje.
Laikymo ir transportavimo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę saugoti nuo kontakto su aplinka. Sunaudoti, laikant sandariai uždarius 2˚C...+8˚C temperatūroje per 3 dienas.
Kilmė šalis: Graikija
100g produkto maistingumas:
Energinė vertė, kJ / kcal 258 / 61
Riebalai, g 0,2
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 0,01
Angliavandeniai, g 13,8
iš kurių cukrų, g 12,8
Skaidulinės medžiagos, g 1,4
Baltymai, g 0,45
Druska, g 0,025
rty
ewr