Mišinys mielinеi sluoksniuotai tešlai Croissant o smaku maslanym „50“
Koncentruotas sviesto skonio mišinys sluoksniuotos mielinės tešlos gaminiams.
Pakuotė ir jos apibūdinimas: 15 kg daugiasluoksnis popierinis maišas su polietileno LDPE pamušalu.
Sudedamosios dalys: KVIETINIAI miltai, cukrus, KVIEČIŲ glitimas, rapsų aliejus, nugriebto PIENO milteliai, druska, kvapioji medžiaga, emulsiklis: (E472e), SOJŲ miltai, antioksidantas: (E300), fermentai: (amilazės, ksilanazės).
*Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis.
Rekomenduojama receptūra raguoliams Kruasanams:
1400g mišinio Croissant o smaku maslanym
1400g kvietinių miltų
250g kiaušinių
150g šviežių mielių
~1200g vandens (šalto)
1200g margarino sluoksniavimui
Paruošimo būdas: Visas žaliavas, išskyrus margariną, maišyti kartu.
Maišymo laikas: 5 min. vidutiniu greičiu
Tarpinė fermentacija: 5 min.
Sluoksniuoti tešlą su margarinu 2x4 iki 10 mm. Po kiekvieno sluoksniavimo padėti tešlą į šaldytuvą 10 min.
Prieš formuojant raguolius iškočioti tešlą iki 3 mm.
Galutinė fermentacija ~45 min.
Kepimo temperatūra: ~220°C (naudoti garus dedant raguolius į pečių). Kepimo laikas: ~15 min
Laikymo ir transportavimo sąlygos: laikyti, atokiau nuo šilumos šaltinių ir stiprių kvapų, uždarytoje pakuotėje iki +25°C temperatūros patalpoje. Santykinis oro drėgnis iki 70%. Atidarius pakuotę saugoti nuo kontakto su aplinka, laikyti sandariai uždarytą. Transporto priemonės turi būti skirtos maisto produktų pervežimui.
Teisinis statusas: Šis produktas atitinka ES teisės aktų reikalavimus.
Kilmės šalis: Lenkija
GMO statusas: produktas pagamintas be GMO.
100 g. produkto maistingumas
Energinė vertė kJ / kcal 1532,5 / 363,2
Riebalai, g |
4,4 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g |
0,7 |
Angliavandeniai, g |
66,5 |
iš kurių cukrų, g |
13,3 |
Skaidulinės medžiagos, g |
1,8 |
Baltymai, g |
13,1 |
Druska, g |
1,5 |
rty
ewr