Mūsų mylimi receptai. Bon appetite!
1. Migdolų Dacquoise biskvitas
Ingredientai
Gaminimo procesas
Persijotus miltus, migdolų miltus ir cukrų( I ) sumaišyti.
Baltymus išplakti su cukrumi ( II ) iki gražios išplaktų baltymų tekstūros.
Mentelės pagalba įmaišyti persijotus sausus ingredientus.
Tešlą išlyginti ant kepimo popieriaus ir pabarstyti migdolų drožlėmis bei cukraus pudra.
Kepti 180°C apie 12min.
2. Braškių confit
Ingredientai
Gaminimo procesas
Tyres pakaitinti su cukrumi iki 40-50°C.
Sudėti brinkintą želatiną ir supilti citrinos sultis.
Supilstyti į 16cm Ø žiedus.
Užšaldyti.
3. Braškių putėsiai
Ingredientai
Gaminimo procesas
Želatina užmerkiama.
Braškių tyrė pašildoma kartu su cukrumi.
Sudedama želatina ir maišant ištirpinama.
Grietinėlė plakama kartu su vaniliniu cukrumi iki lengvo rašto.
Įmaišoma atvėsusi braškių masė, suberiama braškių pudra.
Palengva permaišoma.
4. Pagrindinė receptūra (18cmØ)
Ingredientai
Gaminimo procesas
Tortas formuojamas "aukštyn kojom".
Į paruoštą torto žiedą pilamas putėsių kremas (300g).
Dedamas biskvito lakštelis.
Pilama putėsių kremo (100g), dedamas 16cmØ braškių žele diskas.
Vėl pilama putėsių kremo (apie 130g), ir uždedamas antrasis biskvitas. Užšaldyti.
Dekoruojamas neutraliu dekoravimo geliu, dėliojamos uogos ir morengai.