Pieninis šokoladas su 54 % sausųjų kakavos medžiagų.
Pakuotė ir jos apibūdinimas: 10 kg kartoninė dėžė su polimeriniu maišu viduje.
Sudedamosios dalys: kakavos sviestas (40%), cukrus (29%), kakavos masė (13%), nugriebto PIENO milteliai (11%), PIENO riebalai (3%), emulsiklis saulėgrąžų lecitinas ( <2%), kvapioji medžiaga (<2%). Sudėtyje yra ne mažiau kaip 54 % kakavos sausųjų medžiagų.
*Alergenai pažymėti didžiosiomis raidėmis.
Paruošimo būdas: pieniniam šokoladui reikalingas grūdinimas (temperavimas). Geriausia naudojimo temperatūra 30-33°C.
Laikymo ir transportavimo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje +18°C...+23°C temperatūros patalpoje. Santykinis oro drėgnis iki 70%. Atidarius pakuotę saugoti nuo kontakto su aplinka. Transporto priemonės turi būti skirtos maisto produktų pervežimui.
Teisinis statusas: Šis produktas atitinka ES teisės aktų reikalavimus.
Kilmės vieta: Vengrija
GMO statusas: produktas pagamintas be GMO atsižvelgiant į EB reglamentų Nr. 1829/2003 ir 1830/2003 reikalavimus. Produktas atitinka EB reglamentų Nr.1881/2006 ir Nr. 396/2005 (su visais galiojančiais pakeitimais) nustatytus ribojamų cheminių medžiagų, pesticidų, sunkiųjų metalų kiekius.
100 g. produkto maistingumas
Energinė vertė kJ / kcal 2678 / 646
Riebalai, g |
52,4 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g |
32,4 |
Angliavandeniai, g |
36,6 |
iš kurių cukrų, g |
35,7 |
Skaidulinės medžiagos, g |
2,4 |
Baltymai, g |
5,9 |
Druska, g |
0,1 |
rty
ewr