

Pieninis šokoladas konditerijos ir kulinarijos gaminiams. Tinkamas pralinė gamyboje.
Kilmės šalis: Italija
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, emulsiklis (SOJŲ lecitinas), natūralus vanilės ekstraktas.
Sudėtyje yra ne mažiau kaip 38% kakavos sausųjų medžiagų.
Gali būti riešutų ir jų produktų pėdsakų.
Paruošimo būdas: prieš naudojant rekomenduojama, pastoviai maišant, šokoladą pašildyti iki 40-45ºC vandens vonelėje. Pašildytą šokoladą naudoti 28–30 ° C temperatūros.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje patalpoje, atokiau nuo šilumos šaltinių ir stiprių kvapų, uždarytoje pakuotėje iki +20ºC temperatūroje. Santykinis oro drėgnis iki 65%.
100g produkto maistingumas
Energinė vertė, 2392 kJ / 574 kcal;
Riebalai, g | 38,6 |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g | 23,8 |
Angliavandeniai, g | 47,7 |
Iš kurių cukrų, g | 46,8 |
Skaidulinės medžiagos, g | 2,4 |
Baltymai, g | 7,9 |
Druska, g | 0,3 |
Visus užsakymus išsiųsime ne vėliau kaip per dvi darbo dienas. Pristatysime per 1 - 4 dienas. Nemokamas pristatymas nuo 40 EUR. Taip pat galite pasirinkti nemokamą visų užsakymų atsiėmimą iš „UAB Minordija“veiverių g. 134 C LT-46353 Kaunas, teritorijoje esančio užsakymų atsiemimo punkte Atsiimkite patys
rty
ewr