Nuplautos, be sėklų, susmulkintos kubeliais ir giliai užšaldytos raudonos paprikos.
Sudedamosios dalys: vaisiai 52,5 % (apelsinų žievelės (26,25%), citrinų žievelės (26,25%)), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus (5,2%), citrinų sulčių koncentratas.
Paruošimo būdas: paruošti naudojimui.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, švarioje ir vėsioje patalpoje, atokiau nuo šilumos šaltinių ir stiprių kvapų.
Kilmė šalis: Italija
100g produkto maistingumas:
Energinė vertė, kJ / kcal 1323 / 312
Riebalai, g 0
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 0
Angliavandeniai, g 75
iš kurių cukrų, g 55
Skaidulinės medžiagos, g 6
Baltymai, g 0
Druska, g 0,25
rty
ewr