Margarinas skirtas trapiai tešlai, sausainiams, kremui ir įdarams. Margarino gamyboje panaudotas sertifikuotas RSPO MB/SG palmių aliejus.
100 g produkto maistingumas:
Energinė vertė, kJ/kcal 2960/720
Riebalai, g 80 iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g 30
Angliavandeniai, g 0 iš kurių cukrų, g 0
Skaidulinės medžiagos, g 0
Baltymai, g 0
Druska, g 0,4
Sudedamosios dalys: augaliniai aliejai (palmių, rapsų), vanduo, emulsikliai (riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, lecitinai), druska, kvapiosios medžiagos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis). Maisto priedai ir ženklinimas E: E471 (RSPO SG), E475, E322 (rapsų/saulėgrąžų), E330.
Paruošimo būdas: rekomenduojama naudoti +16...+18˚C temperatūros margariną. Laikant iki +10 ˚C temperatūroje, prieš naudojimą palaikyti 28 val. +16...+18˚C temperatūros aplinkoje.
Pakuotė ir jos apibūdinimas: 10 kg plastikinis PE maišas kartoninėje dėžėje.
Galiojimo laikas: 5 mėnesiai (150 dienų) nuo pagaminimo datos, laikant originalioje pakuotėje rekomenduojamomis laikymo sąlygomis.
Laikymo ir transportavimo sąlygos: laikyti vėsioje +4 ˚C...+15˚C temperatūros patalpoje, vengti saulės spindulių.
Pagaminta Lietuvoje (ES).
rty
ewr